Четири училища от Разград, СОФИЯ, Силистра и село Добротица, област Силистра обменяхме добри практики

Срещата, на която домакин бе ОУ „Васил Левски“, е част от програмата на МОН „Иновации в действие“, в която училища представят своите иновативни програми.
Благодарим на Таня Василева и Виделина Неделчева, на Миглена Козовска и Мариета Бойчева, на Невена Трифонова-Петрова и Валентина Стойчева, в чиито класни стаи гостите проследиха работата на първокласниците по време на мисията "Автомобилен дизайнер“.
Благодарим на Анжелина Черникова и Пламена Димитрова за незабравимия STEM урок във втори „г“ клас „Моето шесто чувство – шоколадът“ и на Светлана Янкова и Десислава Минева за мултидисциплинарния урок в трети „г“ клас „Разбивачи на кодове“.
Поздравления за Павлина Иванова за STEAM урока с пети „б“ клас „Мелодията на числата“ и на Таня Коцева за интерактивния урок в археологическия комплекс „Абритус“ в който пети „в“ клас показаха на гостите как работят в своето „Римско артелие“.
Адмирации за Марина Бенова и шести „а“ клас, които следвайки своя „П@теводител на граматическия STOPаджиЙ“, показаха, че урокът с дизайн мислене за съставните изречения може да бъде и забавен.
Благодарим на Таня Божилова и момичетата и момчетата от шести „в“ клас за английското чаено парти в рамките на годишния им иновативен проект „ Royality Life“.
Огромни благодарности за Венелин Николов, който работи в три учителски екипа и заедно с Нели Цонева и Даниела Гавазова, и децата от трети „в“ клас показаха урок по лего-роботика „Танцът на фигурите“.
Отново Венелин Николов и Цветанка Пенчева показаха урок по английски език по модела 1:1 със седми „в“ клас, в който учениците изработиха в рамките на часа електронни туристически пътеводители за забележителности в България.
Екипът на Венелин Николов, Диана Райкова и Петя Христова показаха STEM урок със седми клас, в който учениците трябваше да проектират, изработят и пуснат в действие истински катапулт.
Благодарим на Величка Иванова, Маргита Славова, Наталия Халачева, Стела Ковачева за презентациите, с които представиха пред гостите иновативните програми и проекти на нашето училище.
Благодарим на Деница Василева, Анка Кирилова, Виделина Неделчева за участието им в различните етапи на демонстрационните дейности.
Специални благодарности на Арман Ахмед от седми „в“ клас, благодарение на чиято работа с фотоапарата бяха запечатани всички важни мигове от обмена на практики.
Ръководството на училището благодари на всички членове на училищния екип, които помогнаха за успешното представяне на ОУ „Васил Левски“ като училище домакин в програмата „Иновации в действие“.

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top