НАЙ-УСПЕШЕН УЧИТЕЛ ИНОВАТОР

ВАЛЕНТИНА ГЕОРГИЕВА С НАГРАДА ОТ МОН ЗА НАЙ-УСПЕШЕН УЧИТЕЛ ИНОВАТОР

Призът ѝ бе връчен на Националния форум „Училищата с иновации за бъдещето“, състоял се на 21-ви октомври в НДК

.
36 български учители получиха отличието за вдъхновената си работа, свързана с модернизирането на образованието у нас. Горди сме, че Валя е в топ-листата на най-успешните преподаватели в България!
Но форума бяха представени и практиките от майсторските класове на иновативните училища. ОУ „Васил Левски“ бе сред шестте български училища, получили привилегията да разкажат от трибуната на форума за своите иновации. Презентацията на нашите проекти направи психологът Стела Ковачева.


На конференцията присъстваха и служебният министър на образованието Сашо Пенов, както екс-министрите на МОН - Тодор Танев и Румяна Коларова.
Благодарим на всички колеги от начален етап, на преподавателите по математика, на ръководителя на школата по лего-роботика - Венелин Николов, на колегите, които преподават дизайн мислене в пети и шести клас, на всички преподаватели от прогимназиален етап, които създавават интегрирани уроци с мултидисциплинарно съдържание!!!


Училището ни дължи успеха си на всички тези отдадени професионалисти! И на вдъхновеното лидерство на директора Диана Първанова!

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top