Оценете тази статия
(0 votes)

Европейски ден на езиците

„ДОБРО УТРО!“ НА АНГЛИЙСКИ, РУМЪНСКИ, ХОЛАНДСКИ, УКРАИНСКИ, БОШНЯШКИ И РУСКИ ПОСРЕЩНА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ В ДЕНЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЕЗИЦИ.
С тази инициатива четвъртокласниците от класа на Нели Цонева сложиха началото на събитията, с които ОУ „Васил Левски“ отбеляза този ден.
Мая Моци и Рания Адилович от втори „б“ клас и Джеймс Терънс ,Алесия Падт, Данийл Пластун, Мирослава Янчевска и Яна Георгиева от трети „в“ клас, облечени в цветовете на своите родни страни, отправиха поздрави към всички в училище на 7 европейски езика.
В четвърти „а“ клас учиха нови думи на езиците на Европа, в трети „б“ направиха постер с поздрави на различни народи, а всяко дете изписа името си на английски.
Във втори „в“ и втори "г" пътешестваха виртуално из Стария континент, опознаха столиците и знамената на отделните държави и разказваха за пътешествия с техните семейства из различните точки на Европа.
Усмивки, забава и много нови интересни неща изпълниха времето, посветено на европейските езици в различните класни стаи. Благодарим на учителите и техните ученици за прекрасното преживяване!
Училищните събития, свързани с Деня на европейските езици,
продължават в прогимназиалните класове. Повече за тях в следващите дни.

Прочетено 343 пъти Last modified on Сряда, 27 Септември 2023 14:19

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top