Оценете тази статия
(1 Vote)

ПРАЗНИК, ПОСВЕТЕН НА 5 ОКТОМВРИ – МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА УЧИТЕЛЯ, РАЗВЪЛНУВА БЕЛОВЛАСИ ПЕДАГОЗИ.

30 учители, преподавали в ОУ „Васил Левски“ или членове на пенсионерския клуб на учителя, се събраха в празничния ден в любимото училище.
Ученици от трети „б“, трети „г“ и четвърти „в“ клас рецитираха и пяха за гостите. С индивидуални изпълнения овации заслужиха Александър Петров и Йордан Гавазов от четвърти „г“ клас, както и камерната ръченица на Симона и Валентин от детския танцов ансамбъл „Лудогорче“ с ръководител Иван Иванов. Певците и танцьорите от училищната вокална група „Песенни звънчета“ с ръководител Венелин Николов бяха засипани с ръкопляскания.
Всички учители получиха подарък - ръчно изработени картички от възпитаниците на учителите по изобразително изкуство и технологии и предприемачество Албена Кирилова, Добромир Стрезов и Диана Тодорова. Срещата завърши с песента „Нашата учителка“, която запяха и деца, и учители.
Училищното ръководство благодари сърдечно на пенсионираната ни колежка Нели Неделчева, която е вдъхновител и организатор на срещите между поколенията в училище ОУ „Васил Левски“.

Прочетено 865 пъти

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top