2021 06 16 nvo

На изпита от НВО по Български език и литература се явиха 90 деца, между които и много билингви. 52 от малките ученици имат отлични оценки, а 32 много добри.

По предварителни данни, все още несъобщени официално ,средният резултат за училището по български език е 42,04 точки при средно за страната 37,25точки. Това се равнява на отличен успех 5,56 и нарежда нашето училище сред първите в ранглистата по резултати.

На изпита от НВО по математика се явиха 89 деца. Средният брой точки от техните работи е 40,10 при средно за страната 31,57. Преизчислен по шестобалната система успехът по математика на нашите четвъртокласници е много добър 5,36.

Тези впечатляващи резултати са плод на всеотдайните усилия на учителите Валентина Георгиева, Лидия Горчева, Нели Минкова и Анжелина Черникова. Високият им професионализъм, обичта към децата и отдадеността в работата помогнаха на техните ученици да развият своя потенциал и да постигнат впечатляващи резултати, за радост на цялото училище и на всички родители.

Това е доказателство и за високата добавена стойност, която иновативната програма „Аз мисля“ , разработена по метода дизайн мислене,   прибавя към образователния продукт на училището. Децата се чувстват уверени, мислят критично, учат с разбиране, а любопитството ги кара да се стремят към още знания!

ВАЛЯ, ЛИДКА, НЕЛИ, АНЖИ  

БЛАГОДАРИМ ВИ!

2021 06 16 valya