Това се налага заради установен положителен резултат за COVID 19 при учител. Карантинирането цели децата и възрастните, които са били в контакт със заболелия, да бъдат временно ограничени от останалите членове на училищната общност.

На 19.09.2021 година в училището е извършена дезинфекция на цялата сграда, съобразена с изискванията на здравните власти. В момента средата в училище е безопасна за останалите ученици.

Моля родителите да наблюдават здравословното състояние на своите деца и своевременно да потърсят лекарска помощ, ако забележат симптоми на грипоподобно заболяване.

Учебните часове на карантинираните ученици от втори „а“ клас продължават електронно в платформата Google Workspace.

Разчитаме на подкрепата на родителите на засегнатите от ограничителните мерки деца, за спокойното протичане на учебния процес в електронна среда.

Ако децата или членове на техните семейства се нуждаят от психологическа помощ и подкрепа в този момент, потърсете училищния психолог Стела Ковачева. Можете да се свържете с нея на телефон +359 888870879 или на електронния й адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете здрави!