Моника и Интернет

Съчинение по измислена случка


Имало едно време момиче, на име Моника. Тя била в дом с деца, които трябва да бъдат осиновени. Момичето много обичало да се разхожда и един ден както се разхождала видяла една много хубава градина. Поразгледала я и видяла още по- хубав замък. Този замък си имал име. То било "Google" и бил притежание на всемогъщият Интернет.
Моника влязла във видео-зала в замъка, която наричала "Vbox7". Там момичето видяло самия Интернет. Тя не знаела кой е този човек, но нещо във вида му й подсказало да се поклони. Интернет бил заинтересуван що за човек е това момиче и какво знае. Той я попитал как се казва, знае ли за YouTube и чувала ли е за играта Transformice. Тя бе чувала за Youtube и за Transformice, но не знаела за какво служат и как се използват. Интернет се ядосал от отговора, но не показал емоциите си пред клетото момиче. Той я телепортирал до YouTube, за да прегледа някой друг клип- поне да има представа за какво служи. Тя потърсила клипове и намерила канал на някакво момиче ArvenGamesBG. Моника веднага станала почитателка на Arven, макар че имала само един клип.
Интернет телепортирал Моника в играта Transformice, където момичето много се изненадало, защото се намирало в стая, където ArvenGamesBG снимала втория си клип. Те се запознали. Оказало се, че са от един и същ град и се уговорили да се видят следобед. Така в продължение на месеци излизали заедно и станали най-добри приятелки. Arven учела Моника как да използва интернета, а самия Интернет, доволен от знанията на момичето го осиновил.
Така Моника живяла щастливо до края на дните си.


Ерика Хаджиева – 5б клас

 

monika internet