Понеделник, 03 Юли 2023 14:08
Оценете тази статия
(0 votes)

Лятна академия събра бъдещите първокласници в ОУ „Васил Левски“


Три дни малките момичета и момчета бяха СУПЕРГЕРОИ в поредица от приключения в училищния двор, в парка, в класните стаи, в които ще учат наесен.

Преподавателите Силвия Димитрова, Елка Иванова, Снежка Иванова, Даниела Атанасова, Николинка Добрева, Добромир Стрезов, Теодора Трифонова и Деница Василева бяха подготвили предизвикателства за своите бъдещи ученици. Децата изследваха природата, подреждаха цифри, рисуваха, използвайки суперсилите на анимационните си любимци, и се справиха като истински супергерои. Тридневното приключение завърши с пъстър карнавал, в който всички малчугани дойдоха маскирани. Финал на академията сложи веселият флашмоб в училищния двор.

Благодарим на всички родители, които отделиха от времето си, за да бъдат със своите деца в първите им дни на адаптация към новото училище! Благодарим на семействата за това, че помогнаха на бъдещите първокласници да се представят в невероятни карнавални костюми! Благодарим и на хореографа Екатерина Портянова за вълнуващото танцово шоу, с което завърши първият училищен празник на новите възпитаници на ОУ „Васил Левски“!

Прочетено 424 пъти

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top